Zekerheid van goed werk

Tegelzetters Gilde bestaat uit een zorgvuldig bij elkaar gezochte club vakmensen die natuursteen en tegels verwerken met liefde voor het vak. Daarnaast moeten alle tegelzetters uit ons Gilde team beschikken over ambachtelijke vaardigheden. Hierdoor kunnen wij in iedere situatie garanderen dat wij het hoogst haalbare eindresultaat halen. Of het nu een strakke granietvloer is. Of een Bourgondische Dallen vloer met verschillende diktes. Bij ons kunt u reken op een prachtig eindresultaat.

zekerheid banner

Extra Service

Nadat uw tegels verwerkt zijn is het soms raadzaam (zeker bij natuursteen) om uw tegels te behandelen / impregneren. Ook hiervoor maken wij graag een offerte voor u. Het behandelen van uw tegels zorgt voor een extra bescherming van uw tegels, waardoor uw vloer minder gevoelig is voor bijv. vlekken. Daarnaast is het in badkamers belangrijk tegels goed te impregneren. Hierdoor worden de tegels minder gevoelig voor bijv. kalkaanslag, en nemen de tegels geen / minder vocht op.Weetjes over tegelwerk

Wanneer wij uw vloer komen behandelen / impregneren zullen wij de tegels eerst nogmaals goed reinigen. Hierna wordt het juiste product aangebracht dat uw tegels fijner in het onderhoud maakt.

Onze tegelzetters hebben ruime ervaring op het gebied van natuursteen behandelen. Zij kennen de eigenschappen van iedere natuursteen, en weten hier dan ook op de juiste manier mee om te gaan. Daarnaast zijn zij gewend aan de onderhouds- en beschermingsproducten die “van den Heuvel & van Duuren” adviseert. Wanneer u dus twijfelt of u dit zelf kunt, is het raadzaam dit te laten doen. Voorkom problemen met strepen en vlekken… Het Tegelzetters Gilde werkt graag met u naar het beste eindresultaat.