Het Kiezen van de Juiste Vloer

Wanneer u een stenen vloer gaat kiezen zijn er verschillende zaken waar u rekening mee moet houden. Naast de keuze van steensoort en kleur, heeft u tijdens het kiezen van u tegelvloer namelijk ook de keus of u een vloer zoekt die bijv. gemakkelijk in het onderhoud is, of bijv. ook buiten op uw terras verwerkt kan worden. Dit soort eigenschappen zijn niet direct aan een tegel te zien.

Van een Advies tot een Prachtige Vloer…

Wanneer u nog in de oriënterende fase zit, raden wij u aan een afspraak te maken bij “van den Heuvel & van Duuren”. Zij kunnen u alles vertellen over natuursteen, keramiek en bijv. composiet. Ook vragen over toepasbaarheid in de badkamer, buiten of in combinatie met vloerverwarming, worden hier beantwoord. De kennis en ervaring binnen “van den Heuvel & van Duuren” is gestoeld op de jarenlange ervaring van John van den Heuvel, dus u krijgt altijd een waardevol advies.

showroom afspraak

En van een Prachtige Vloer… Direct naar een Offerte

Naast de eigenschappen van een tegel is er natuurlijk nog een belangrijk punt. Juist…De prijs 🙂 Wanneer u een bezoek brengt aan “van den Heuvel & van Duuren” kunt u direct een offerte laten maken voor de door u gekozen tegels en / of materialen incl. legwerk. Zo loopt u direct de deur uit met handige adviezen en een scherpe offerte.

“Van den Heuvel en van Duuren”… Zij doen écht meer!