De voordelen van het Gilde

Wanneer u gebruik maakt van het Tegelzetters Gilde bent u uiteraard verzekerd van de beste vakmensen op het gebied van tegelwerk. Dit heeft als voordeel dat uw (vaak kostbare) natuursteen, of keramische tegels verwerkt worden door mensen die bezitten over de juiste ervaring en productkennis. Onze Gilde tegelzetters weten dan ook precies hoe ze iedere tegel moeten verwerken. Daarnaast weten zij welke lijm en voegmaterialen geschikt voor per natuursteen / tegel.

product-kennis

Kopen en leggen, in 1 keer regelen

vdh-vd.nl bannerNaast een te gekke club vakmensen is er natuurlijk ook nog de samenwerking met “van den Heuvel & van Duuren”. U kunt tijdens de aankoop van uw materialen bij “van den Heuvel & van Duuren” direct met John, Mitchel of Sander een prijs afspreken voor uw tegelwerk, en dit direct plannen. Zo creëren wij de meest klantvriendelijke en gemakkelijke en gestroomlijnde samenwerking met de klant denkbaar.

Vloerverwarming

Binnen ons Gilde Team hebben wij verschillende mensen voor het aanleggen van vloerverwarming. Ook hierin zijn verschillende keuzes mogelijk, zodat wij altijd een passende oplossing hebben voor iedere situatie.

1. Stofvrij Infrezen

Stofvrij infrezenBij deze methode worden er sleuven in de cementdekvloer gemaakt, waar vervolgens de slang in wordt gerold. Dit systeem kan zowel als hoofd-, als bijverwarming aangelegd worden en functioneert op verwarmd water.

 

2. Slangen op Bouwstaalmatten

Vloerverwarming op nettenBij het aanleggen van dit type vloerverwarming worden de verwarmingsslangen op bouwstaalmatten gebonden. Ook dit vloerverwarmingssysteem kan worden aangelegd als hoofd- of bijverwarming en functioneert op verwarmd water.

 

3. Elektrische Vloerverwarming

Electrische vloerverwarmingWanneer er weinig ruimte is voor vloerverwarming, is een elektrisch vloerverwamingssysteem soms een zeer handige oplossing. Deze vloerverwarming word op een dunne rol geleverd, en is direct in de lijm laag te verwerken.

 

Uiteraard adviseren wij u graag over de beste keus voor uw situatie.

logo-sm-black

 

 

Wanneer u binnen stapt bij “van den Heuvel & van Duuren” bent u dus op het juiste adres om in 1 keer uw tegels te kopen, uw vloerverwarming te kiezen en uw legwerk te regelen, voor uw vloer, keuken en / of badkamer. Alles onder 1 dak, alles in 1 keer geregeld!