Tegelzetters

Échte tegelzetters zijn zeldzaam. De meeste tegelzetters van nu kunnen enkel nog lijmen. Het echte zetwerk wordt bijna niet meer gedaan. Toch is deze vakkundigheid de basis voor net werk. Wanneer een tegelzetters beschikt over deze vaardigheden, is hij namelijk beter in staat met dikte en maatverschillen om te gaan. Zeker bij het verwerken van natuursteen is dit essentieel. Zelfs wanneer er gebruik wordt gemaakt van moderne natuursteenmortels is dit een onmisbare vaardigheid.

Onze Tegelzetters

Tegelzetters van het Tegelzetters Gilde zijn gekozen op kwaliteit. Deze lat ligt bij ons dan ook erg hoog. Wanneer tegelzetters worden toegevoegd aan het Tegelzetters Gilde weten wij 100% zeker dat wij met deze tegelzetters onze klanten het beste vakwerk kunnen bieden. Op deze manier creëren wij een betrouwbare basis voor iedere klant die een stuk mooi tegelwerk nodig heeft.

Kwaliteit

Tegelzetters Gilde is ontstaan uit een directe samenwerking tussen “Van den Heuvel & van Duuren” en “van den Heuvel & zn.”. Onze tegelzetters zijn dan ook bekend met het grootste assortiment natuursteen en keramiek van Nederland. Mede hierdoor bent u zeker van de beste kwaliteit. Onze tegelzetters weten bij ieder product de juiste lijm en voegmeterialen voor te schrijven. En weten precies hoe iedere vloer het beste verwerkt kan worden.

Wilt u kwaliteit?… Tegelzetters Gilde!