Tegelzetbedrijf

Als u op zoek bent naar een tegelzetbedrijf, is het belangrijk dat u een betrouwbare partner vind voor uw tegelwerk. Een tegelvloer leggen is niet iets wat u jaarlijks laat doen. Tegelzetters Gilde zorgt voor deze partners. Door strenge kwaliteitseisen te stellen, komt namelijk lang niet ieder tegelzetbedrijf in aanmerking voor een plaats in het Tegelzetters Gilde.

Specialisten

Wanneer u een tegelzetbedrijf goed bekijkt is het vaak zo dat deze bedrijven voor 90% bestaan uit “nieuwbouw plakkers”. Hier is opzicht niets mis mee, maar wanneer het om een particuliere klant gaat die een investering in zijn (nieuwe) woning doet, wil deze klant wel een vakman, geen zogenaamde meters-maker. Tegelzetters Gilde kiest bij uw aanvraag het tegelzetbedrijf dat het meest geschikt is voor uw tegelklus. Heeft u dus een natuursteen vloer op het oog. Dan zorgen wij voor een natuursteen specialist! Heeft u een keramische vloer op het oog…? Juist wij zorgen voor de beste vakman!

Al meer dan 130 jaar een betrouwbaar tegelzetbedrijf

Tegelzetters Gilde is opgezet door misschien wel het oudste tegelzetbedrijf van Nederland, “van den Heuvel & Zn.”. Dit bedrijf bestaat van vader op zoon al meer dan 130 jaar, en staat zeer goed bekend in de bouw wereld. Niet voor niets verscheen het werk van “van den Heuvel & Zn.” in meerdere vak, en interieur boeken en bladen. Daarnaast werken wij vast voor verschillende interieurontwerpers, omdat zij simpelweg niemand anders meer willen. Om onze vaste klanten, architecten en ontwerpers de kwaliteit te bieden met Tegelzetters Gilde die ze van ons gewend zijn, worden tegelzetters zwaar gewogen, voor ze bij het Gild komen.

Ook na 130 Jaar, nog steeds de beste partner voor wie op zoek is naar een tegelzetbedrijf!